Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/teaterkompas.dk/public_html/templates/teaterkompas_2018_hvid_hvid/functions.php on line 185

Hvor går drømmene hen?

Hvor går drømmene hen?
Vi drømmer og vi dagdrømmer. Men hvad sker der med de drømme, der ikke bliver brugt? Er der nogle andre, der får dem? Kan man dele en drøm? Eller kan ens drøm blive stjålet?

En poetisk, eksistentialistisk historie om, hvordan drømme kan blive til virkelighed, og hvordan virkeligheden nogle gange kan være en drøm. Det virkelige og uvirkelige som enæggede tvillinger, så tæt knyttet til hinanden, at begge trækker vejret rigtigt.

For hvis vi lytter til vores drømme kan de fortælle os noget inderligt om os selv.

I videokunstneren Magnus Fuhrs magiske drømmeunivers møder vi en dreng, der må overvinde sig selv for at forfølge sin drøm. Drengen havde en drøm, men den er blevet stjålet af drømmefangerne. Drengen er bange, men han beslutter sig for at drage ud for at tilbageerobre sin drøm. På sin vej møder han en pige, som bekræfter ham i, at hvis han tror nok på sine drømme, så vil de gå i opfyldelse.

Et drømme samarbejde

Teater Kompas har samarbejdet med 4.klasse på Hjemly Friskole (på Fyn) Eleverne har sammen med deres dansklærer undersøgt, hvordan børn drømmer og hvad de drømmer om. Disse inspirationskilder har dannet grundlag for dramatiker Line Mørkebys manuskript.

Kunst og Teater

For anden gang indgår Teater Kompas og Brandts et samarbejde. Teater Kompas har tidligere produceret sanseforestillingen Misk Mask i samarbejde med Brandts, som knyttede sig til deres årlige Sanseudstilling.

 

Spiller på Amager børneteaterfestival 

Praktisk info

Medvirkende

Instruktør: Gitte Aagaard,

Skuespillere: Anders Glud Jensen og Johanne Dal-Lewkovitch,

Dramatiker: Line Mørkeby,

Musiker: Emil Assing Høyer,

Videokunstner: Magnus Fuhr

Varighed: Ca. 45 min

Pris og turnéperiode

  • Pris V/ max 60 pub. 10.000 inkl moms
  • V/ max 120 pub. 12.500 inkl. Moms
  • V/ max 150 pub. 15.000 inkl. Moms

Køb billet her.